I dag er det grått og litt yr. Kommer visst mer regn. Ca 20 grader.

 

jeg er så lei av å våkne opp til nok en kropp og høyre arm som en sover. Kan ikke få på briller, slå av alarm på imagetelefon, finne områdekontroll som åpner døra, før 5 minutter er gått, og alarmen piper…..

ny pleier som ikke har vært her på lenge og må læres på nytt. Jeg skjønner ikke hvorfor de sender sånne hit som er sprudlende og spør om alt. Hun har tross alt vært oppe siden 7! Og der ligger jeg, trøtt å sur og ennå ikke fått mediciner for å fungere. Så er det å peke seg gjennom alle rutiner med heis og så sitte riktig på do, og det er ikke lett for de. Jeg peker og peker og peker også  mot dkrivebretter. » hæ». Får det til slutt og peker bokstav for bokstav gjennom hvordan heisen skal stå. Det samme gjentar seg ved vasken. Da skal de hjelpe å vaske og kle meg oventil. Da er jeg sliten og orker knapt nikke når de spør om noe. Er bare oppgitt over at ikke det er bedre kompetanse hos de som liksom skal hjelpe. «Løfter du armen,, og hun peker på venstre som jeg ennå ikke kan løfte. Det er meg ubegripelig at noen ennå ikke vet at den er lam. Kan nå sku nedover, men ikke oppover!

 

som dere sikkert skjønner er humøret i dag å laber. Nå regner det, men kroppen er faktisk ikke stiv av været, det er nok varmen som gjør det.

 

Nå jeg fått lunsj med fersken og cola, he he.

 

 

Annonser