Du har ikke lært noe om denne sykdom. Jeg er helt normal inni her, noe du ikke gir uttrykk for. Det går da an å tenke hva du selv ville tenkt i en sånn situasjon. Ikke er jeg 90 og ikke er jeg 5. Jeg er 49!! Og tenk deg å være innestengt i en kropp som ikke fungerer og dere ikke engang forstår at jeg har tømt tarmen,l det er jo bare å se i do!!!! Eller at fingerspråk som «ned» med fingeren, som betyr NED, er min mulighet til å gjøre MEG forstått!!! Man blir temmelig forbanna og sint og det eneste man kan gjøre er å gnisse tenner og å gråte. Så et det bare » uff A meg» å høre. Jeg har depresjon og er ikke opplagt til sånt vas på morgenen.

 

De som ikke behandler Bucuresti meg som et vanlig menneske gidder jeg ikke svare pent. Dessuten kan jeg bare nikke. Å gå midt i en samtale er makt overgrep. Jeg vil bli ferdig. Fisken var seig ( for lenge stekt).
Jeg sitter ikke herk å smiler som di som er 99. De er sikkert takknemlige. Jeg er ikke. For vi har ikke kjemi. Hvis du vil bli behandlet med respekt må du Gi meg meg respekt og ikke oppdra meg som om jeg ikke kan være hyggelig, eller bare gå som du gjorde. Klagen fra fylke sier at jeg skal vises respekt og empati som betyr innsikt. Det er vedtatt og jeg har nok av tid å bruke dere. 8 timer om dagen er vedtatt.

 

fhhji@kr6/23kr)(?!kr:;5688!),,,,!!!!!