Om meg:

HEi, jeg heter Anne og er 49 år.

image

jeg er født og oppvokst i Kristiansand og bor litt utenfor bykjernen. Jeg har 2 barn på 16 og 20 år.

 

I 2008 fikk jeg plutselig et hjernestammeinfarkt og det snudde livet mitt på hodet, både for meg, mine barn og de rundt meg.

Det ble konstatert at dette var et av de sjeldne Locked-in. Ca 40 personer i Norge har det nå. Det har vært tøff for meg, mine barn og de rundt. Mine barn måtte bo hos sin far. (Skilt). Jeg sitter i el.stol og har mistet evnen til å prate. Mye er trent opp og praten kommer frem når sjelen min har det godt. Jeg føler meg ganske alene oppi dette. Innestengt.

jeg begynte å skrive da jeg var såpass god i høyre hånd at jeg kunne traktere en ipad

nå er det blitt en blogg der jeg legger ut mine tanker, filosofi og kreativ skriving acheter viagra jeg har basert på mitt liv, og noe fantasi. Bruker mye humor og selvironi, blandet med alvor og synsinger om livet.

Jeg synes få i Norge vet lite om hva LIS er.

Jeg deler ut og viser at jeg ikke er bare «en sykdom». Helsevesenet vet ikke så mye om dette og jeg går foran å viser hvem JEG er.

Det mangler en stemme for de «stemmeløse» for å få endret på ting. Jeg snakker bare for meg selv, men håper noen finner meg og kan lese min kamp for å leve på lik linje med andre, selv med LIS. Og jeg elsker å skrive.
 

 

Anne 🙂

Atovkim@online.no
Skriv gjerne 🙂

 

 

 

Annonser

1 Comment

  1. Hei.. Jeg synes det er fantastisk at du vil dele dette med oss. Som du sier – vi vet alt for lite om LiS. For meg var det utrolig sterkt å få ta del i historien til Wenche Løsesth for noen år siden. Jeg håper du finner gode stunder.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

© 2020 Mitt liv med LIS

Theme by Anders NorénUp ↑

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.