Jeg har kjøpt løpesko på NETT

Noen fine, røde og lette, som bare sugde meg til seg, en morgen jeg åpnet mailen.

«STYLEPIT». Jeg måtte jo inn å se, før kaffen ble kald nok til å drikkes og osteskivene var fulle av fluer. Joda der var de! Røde og fine og lette!

«Annenhver nordmann handler på nettet minst hver fjortende dag» står det å lese i VG.

Hver fjortende dag? Jeg kan ikke tro det jeg leser. Jeg sjekker nesten hver dag! Iallefall er jeg inne «å ser» meg litt rundt og sjekker om det er noen kupp å finne. Det er det som regel, men jeg blir fristet til å kjøpe det som er av nyheter. Og DA blir nettet GLAD.

«Netthandel øker» , og de viser til statistikkerog, målinger og omsetninger (se kilde nederst), som for meg ser ut som børsnoteringer og valutakurser som jeg ikke har mye peiling på.

Ja, om de bare visste hvor mye den har økt! Altså netthandelen! Hjemme hos meg har det gått fra null prosent til hundre prosent på rekordtid!

De stakkars butikkene i byene og Olav Thons sentre legges ned som en massegrav og vi blir snart butikkløse, spør du meg. Dagligvarer og iskiosker vil nok bestå, men tenk på hvor mange arbeidsløse det blir! Ikke for det, Norge har jo NAV og jeg får nuggra av å tenke på køen utenfor. Det vil igjen gå utover trafikken og det ville bli et kaos uten like!
Jeg grublet og tenkte, (jeg hadde akkurat skrevet kontrakt på ny leilighet) og lurte fælt på om dette var et dumdristig valg. HAR JEG RÅD????
Prisen var ikke avskrekkende og fri frakt over kr 600. Jeg hadde da allerede kjøpt 5 nye truser, på nett, denne måneden!

Jeg handler alt (utenom mat) på nettet, jeg!

STYLEPIT, ZALANDO, APOTEK1, KARI TRAA, BOOTZ (der har jeg blitt utestengt), IKEA, BLIVAKKER, DEN FRANSKE LANDSTIL (linker nederst) også videre, også videre.

Det finnes alt der. Veldig lettvint og veldig farlig for sånne som meg.

Helledussen, snart blir jeg femti (om et halvt år). Klart jeg må ha de røde skoene!
Jeg vil løpe til krampa tar meg, og svetten siler, og komme hjem som et slagt, hoppe i sofaen, finne iPaden min og selvfølgelig rett på nettet!

Jeg kom på når jeg løp at jeg trengt noen gode løpestrømper. Rett inn på STYLEPIT og finne «strømper» og det er et vell av strømper, men jeg finner mine og trykker «i handlekurv» ennå mens svetten siler og pulsen er i tohundre og vannet spruter, idet jeg heller innpå, går jeg til «kassen» og betaler. Akkurat som i en hvilken som helst butikk.

Nå…. over til de røde løpe skoene. Denne morgenen var perfekt til løping og vakker natur (som jeg knapt så) under luggen og svetten silende og thinking nada på naturen, bare jeg fikk svetta litt. Naturen fikk så være, det luktet sikkert godt, men jeg har allergi og «dett dese» og rennende øyne. Det siste er mulig fordi jeg løper så fort.. Og den vakre naturen ser jeg på nett, på YouTube.

Jeg lot meg overtale. Jeg trykket på «handlekurv» og trykket inn 39 (skostørrelse) og gikk til kassen og BETALTE for de fine røde skoene som var så lette. «Varen leveres om 2 til 5 dager, og takk for din ordre». Det var alt. Jeg var kjempefornøyd over dagens kjøp på nettet.

Godt det finnes NETT og røde, lette løpesko eller hva det måtte være!

Så nå er det bare å vente på skoene og på å bli femti! Det blir uhyggelig, men alternativet er verre -død og begravelse, HURRA for nettet!! (jeg finner sikkert gravkister også på nett, når den tid kommer).

http://www.stylepit.no
https://www.blush.no
http://www.zalando.no/?wmc=CRM47_TM_NO_TM10_010..
http://www.blivakker.no/#supersalg
http://landstil.com
http://www.apotek1.no
http://www.bring.no/hele-bring/netthandel/gode-rad-om-netthandel/netthandel-vokser-dobbelt-sa-mye-som-butikkhandelen
Anne

Annonser